En helt otrolig

Babyshower på Fåfängan

Väntar din bästa väninna eller din syster barn?

Självklart ska det i så fall firas och det rejält! Varför inte anordna en baby shower, så ni kan fira både den blivande mamman och bebisen på ett minnesvärt sätt.

Baby shower är från början ett amerikanskt påfund och är väldigt populärt i USA. Sakta men säkert har det spridit sig även till andra länder och nu för tiden är det vanligt med baby showers även i Sverige. Roligt tycker vi på restaurang Fåfängan. Vi är överförtjusta i allt som har med event, fester och firande att göra och vill därför kunna erbjuda er det bästa. Vårt charmfulla lusthus har en utsikt över Stockholms inlopp och en fantastisk vy över Kungliga Djurgården och Gamla stan. Lusthuset rymmer ca 30 gäster och är en perfekt plats att en baby shower på.  

Processen

Hur går det till?

Så vad gör man då på en baby shower och när ska baby showern hållas? Enligt tradition hålls en babyshower 1-2 månader före bebisens ankomst, framför allt för att den blivande mamman ska få visa upp sin stora mage. Baby showern är för det mesta en överraskning som anordnas av vänner eller syskon till den väntande mamman. Den blivande mamman kanske tror att ni ska gå ut för att luncha men överraskas då i stället av en härlig baby shower. Till baby showern bjuder man vänner, familj och släkt. Att äta lunch, middag eller att fika hör oftast till.

Dekorera själv eller låt oss göra det

Dekoration & Tillbehör

Vi kan ordna med det mest om så önskas, dukning, dekoration, tårta, ballonger och andra baby showertillbehör. Det går också bra att dekorera själva innan. Glöm inte att föreviga baby showern genom att filma och fota.

En baby shower är ett minne för livet och i efterhand är det kul att titta på videos och foton. Kanske man vid något tillfälle även vill visa upp firandet för den andra huvudpersonen, nämligen bebisen.

Priser & övrigt

Kontakta oss,  om ni har några funderingar eller vill ha hjälp att boka.

Så skickar vi en detaljerad offert.

 

Telefon: 08-642 99 00

Epost: info@fafangan.se

Kontakta Oss