Kick-off, produktlansering eller personalfest?

Vår och sommarfest på Restaurang Fåfängan.

Restaurang Fåfängan är belägen på höjden vid Klockstapelsbacken 3 i Stockholm. Med en häpnadveckande utsikt över Stockholms inlopp och en fantastisk vy över Kungliga Djurgården och Gamla stan. Restaurang Fåfängan är en förtrollande vackert belägen mötesmiljö ovanför havet.

Endast en station från Slussen.

En fantastisk mötesplats som våren 2019 förfinats med en formkänslig interiör, nya koncept och en totalrenovering utav matsal, festvåning och trädgård.

Perfekt för middag & barhäng

Här samsas trädgård, restaurang, vårt charmfulla lusthus, och vårt glastält på en och samma plats. Ett perfekt ställe för såväl goda middagar som trevligt barhäng. Ingen fest är komplett utan en inledande somrig välkomstdrink.

Utomhus & inomhus

På Fåfängan avnjuts den förslagsvis i vår mysiga trädgård. En lugn och mysig oas omgiven av Stockholms storstadspuls. Här infinner sig snabbt den rätta feststämningen och i takt med att luften fylls av aptitretande dofter njuter ni av en oslagbar känsla av vår och sommar.
HUR DET KAN GÅ TILL

Middag & fest

Kvällens middag avnjuts förslagsvis även den i vår trädgård. Ett exempel på den är vår fantastiska grillbuffé som dukas upp, och att fira in sommarens ankomst under bar himmel är verkligen en oslagbar känsla. Njut av god mat och dryck och låt den ljusa natten bli riktigt lång.

Efter avslutad middag är det dags för miljöombyte. Mysig innegård byts mot pulserande nattklubb och ni avrundar kvällen på dansgolvet i vår egen festvåning.

Priser & övrigt

Kontakta oss,  om ni har några funderingar eller vill ha hjälp att boka.

Så skickar vi en detaljerad offert.